Geen categorie

De meerwaarde van Duval Multipower

Wilt u de spieropbouw van uw paard stimuleren of heb je een sport paard en wil je de hersteltijd verbeteren? Of heb je een jong paard in training die je extra ondersteuning wilt bieden?


Zowel training als de juiste voeding is bepalend voor prestaties en de mate van spiergroei.

Een veel voorkomend fenomeen is een overschot aan stoffen zoals eiwitten en vitaminen vanwege de vele soorten supplementen die soms gegeven worden. Of er doet zich juist een tekort voor aan de juiste voedingsstoffen. Sommige supplementen bieden alleen “ single eiwitten” aan. Een overschot aan eiwitten is belastend voor de nieren. Daarom is een supplement met de juiste verhoudingen van eiwitten, vitaminen en mineralen per dagdosering van belang. Daarbij komt dat voor de juiste prestaties en een goede spieropbouw meer nodig is dan alleen eiwitten. Voor het verbeteren van de prestaties dient je paard “fit” te zijn.

Multipower stimuleert dan ook de algehele gezondheid alvorens het de spieropbouw en uithoudingsvermogen stimuleert. Onderstaand de stappen beschreven die uw paard ondergaat bij het gebruik van Duval Multipower.

  1. Helpt bij het reinigen van de darmen, lever, nieren en het bloed
  2. Stimuleert de immuniteit d.m.v. de krachtige antioxiderende eigenschappen en de vele van nature aanwezige vitamines en mineralen.
  3. Bevordert de aanmaak en het herstel van spieren door het hoge gehalte aan plantaardig eiwit en BCAA’s (amino acids)
  4. Ondersteund het verwijderen van afvalstoffen, melkzuur uit de spieren door de reinigende werking van chlorofyl. Dit proces gaat verzuring van de spieren tegen en verkort de herstelperiode.
  5. Werkt weefselopbouwend voor spieren, bindweefsel, haren en hoeven. Door het hoge gehalte aan BCAA’s en RNA/DNA is er meer opbouw van cellen.
  6. Geeft positieve energie en bevordert het uithoudingsvermogen
  7. Ondersteund een gezonde spierfunctie en het onderhoud de spierkracht en algemene gezondheid.

Duval Multipower doet zijn naam dan ook eer aan omdat dit product op een multifunctionele manier te werk gaat. Met het gebruik van dit product zal uw paard zich zichtbaar fitter gaan voelen!

Benieuwd geworden naar dit product? Shop het hier https://www.duvalhorseproducts.com/product/multipower/

Of ben je benieuwd naar het uitgebreid blog over de werking van het hoofdingredient van Multipower? Lees het hier https://www.duvalhorseproducts.com/de-bijzondere-werking-van-chlorella/

One thought on “De meerwaarde van Duval Multipower

  1. Briannat schreef:

    Extremely informative….looking onward to returning.

Comments are closed.